| | | |
| |
|
|
|
|
Porządki na forum |
| Autor |
Wiadomość |
slaby1986

Wiek: 25 Dołączył: 29 Sty 2010 Posty: 104 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: Brzezin/ Pyrzyce
|
Wysłany: 2010-02-11, 11:28 Porządki na forum
|
|
|
Jak pewnie zauważyliście pewnym osobom zniknęło po kilka postów. To efekt porządkowanie forum przeze mnie. Szczerze mówiąc jestem zdruzgotany poziomem pisowni na forum, posty w większości nie są zgodne z tematem i tak na dobrą sprawę musiałbym wywalić znaczną część tego co jeszcze zostało. Do tej pory przejrzałem tylko dział Ocena Gołębii chciałbym przypomnieć że jest to dział w którym oceniamy gołębie a nie piszemy ile jest on wart na targu 5, 10 czy 200zł. Drugie co mi się rzuciło w oczy to posty o niskim poziomie intelektualnym typu "podoba mi się" "ładny ale mam lepsze" czy "klasa rynkowa" . W jednym z punktów regulaminu jest napisane "Należy dbać o swoje wypowiedzi. Starać się trzymać tematu dyskusji i unikać 'nabijania postów'" a dla mnie takie posty to nabijanie postów. Takie i podobne wypowiedzi będą usuwane a w przypadku powielania się takich postów polecą ostrzeżenia.
| Marcin napisał/a: |
4. Wszyscy użytkownicy zobowiązani są do dbania o czytelność oraz poprawność swoich postów. Należy zwracać uwagę na pisownie, usuwać niepotrzebne cytaty i dokładnie sprawdzać swój post przed wysłaniem, aby uniknąć tzw. literówek.. Użytkownicy forum są zobowiązani do poprawiania swoich błędów oznaczonych przez Moderatorów. Posty pełne błędów oraz literówek mogą zostać usunięte przez obsługę forum, nawet, jeśli były na temat. |
Od dziś ten punkt regulaminu będzie traktowany jako priorytet!. Już niedługo powstanie portal, wszyscy chcemy żeby był jak najlepszy ale żeby dobrze się go czytało to musi być porządek. Ja sam nie dam rady wszystkiego ogarnąć, dlatego proszę Was o pomoc i myślę że dużo nie wymagam. Chciałbym aby wypowiedzi które sami tworzymy były składniowe i poprawnie napisane.
Każdego dnia będę porządkował kolejne działy forum, moje uwagi będę opisywał na bieżąco. |
|
|
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): Marius, Marcin |
 |
Happek

Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1370 Otrzymał 105 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2011-02-08, 21:43
|
|
|
Odbyły się gruntowne porządki w Dziale Bazar.
Ogłoszenia z tamtego roku zostały usunięte.
Pozdrawiam |
|
|
|
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Moja Strona-Zapraszam!
Happek/Szaleniec |
|
|
|
 |
slaby1986

Wiek: 25 Dołączył: 29 Sty 2010 Posty: 104 Otrzymał 20 piw(a) Skąd: Brzezin/ Pyrzyce
|
Wysłany: 2011-02-26, 09:00
|
|
|
Witam, na forum pojawił się zmodyfikowany regulamin, który od dnia ogłoszenia obowiązuje wszystkich userów. Bardzo proszę o przestrzeganie go a zaoszczędzi to pracy Moderatrów oraz niepotrzebnych kłótni i sprzeczek. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.26 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|