| | | |
| |
|
|
|
Przesunięty przez: Happek 2010-11-07, 21:02 |
Blokowanie tematów |
| Autor |
Wiadomość |
bodek16
Wiek: 28 Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 55 Skąd: Wierzbnik woj.Opolskie
|
Wysłany: 2010-11-07, 20:37 Blokowanie tematów
|
|
|
| Witam mam takie pytanie dlaczego mój temat został zablokowany jak się nie mylę to dział Porady hodowlane więc napisałem temat jakie młode wyszły by jak by sparował gołąbki o kolorach czerwony i biały bo może ktoś parował gołąbki o takich barwach razem więc chciałem zasięgnąć rady a tu STOP zablokowane a podobno to forum miało być do tego żeby udzielać porad i tp. |
|
|
|
|
|
|
 |
KrysSz
Hodowca

Wiek: 21 Dołączył: 25 Lip 2010 Posty: 973 Otrzymał 302 piw(a) Skąd: Korzenna
|
Wysłany: 2010-11-07, 20:53
|
|
|
| Dlatego że taki temat był założony. Po co mają być 2 takie same tematy.? |
|
|
|
_________________ "Jeśli możesz coś zrobić dobrze, możesz też przedobrzyć"
Pozdrawiam KrysSz |
|
|
|
 |
Happek

Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1572 Otrzymał 128 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2010-11-07, 21:01
|
|
|
Bodek...nie przeczytałeś mojego postu, lub masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Mam Ci zeskanować i wysłać artykuł o genetyce? Wątpię abyś go zrozumiał bo sam nie jestem w stanie. Aby przewidzieć to o czym piszesz, trzeba znać OGROMNĄ ilość różnych zasad oraz przodków danych ptaków. Nie znaczy że jeśli kiedyś ktoś sparzył białego z czarnym i były czarne to tak będzie i u innego. Bo to ma się wcześniejszymi pokoleniami.
Tematy takie są bez sensu. Jest to wróżenie z rozwodnionych fusów i istna fikcja literacka.
Kolejna sprawą jest że ten temat powinien być w Opinnie i Propozycje? Bo na pewno nie w porady hodowlane. Skoro tak bardzo chcesz usłyszeć te baśnie, odblokuje ten temat i życzę małego zaskoczenia w tym co Ci wyjdzie z tej pary. Pozdrawiam |
|
|
|
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Moja Strona-Zapraszam!
Happek/Szaleniec |
|
|
|
 |
bodek16
Wiek: 28 Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 55 Skąd: Wierzbnik woj.Opolskie
|
Wysłany: 2010-11-07, 21:10
|
|
|
| OK panowie moja wina a tematu nie trzeba odblokowywać moje niedopatrzenie część |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.36 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|