| | | |
| |
|
|
|
|
Z kim nie warto handlowac |
| Autor |
Wiadomość |
hetman
Wiek: 49 Dołączył: 13 Mar 2010 Posty: 250 Otrzymał 22 piw(a)
|
|
|
|
 |
Happek

Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1572 Otrzymał 128 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2010-03-15, 14:36
|
|
|
Mysle ze nalezalo by to podpiac pod jakas inna dyskusje.
Jak pisali koledzy "po fachu" na golebniku maxel i kolega biala.podl to ta sama osoba.
Wiele osób się na Niej przejechalo i zostalo oszukanych wiec jakby to powiedziec "przyganial kociol garnkowi".
Ja u Pana Piotra Kacprzaka kupilem pare korosi teraz samica choruje ale miną już ponad rok i jest to prawdopodobnie niedobór witam więc pretensji miec nie moge. Wszystko przebieglo sprawnie, bez klopotów bardzo miło.
Oskarzyciel także pisze o golebiach z austri przywiezionych w lutym...a widzialem tam same bije....totalnie jakos nie podobne do padlych ptakow na zdjeciach.
Sam poszkodowany takze sprzedaje duze ilosci golebi za niezle pieniadze nie raz wiec albo jest to likwidowanie konkurencji...za co niby poszkodowany moze beknac i odpowiadac na drodze sadowej za znieslawienie.
Ewentualnie faktycznie jesli jest tak jak mowi... po co tak to zalatwiac? BIala podlaska zyrardow bardzo nie daleko...albo sklepac kolesiowi miche...albo badac golebie i isc do sadu.
[ Dodano: 2010-03-16, 21:50 ]
http://www.allegro.pl/ite...ki_austria.html
Tutaj peter odwłouje oferte w aukcji maxel czyli niby poszkodowanego jest to 13 marca jakos okolo 19...
W linku ktory podał hetman ktory jest ostrzezniem przez peterem niby zauwazylem ze byl umieszczony jakos 13 około 20:50...
Prosze przeczytac w linku który podalem powód wycofania aukcji.
Czyzby zemsta maxella?Za wycofanie oferty przez petera? Nabieram podejrzeń. |
|
|
|
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Moja Strona-Zapraszam!
Happek/Szaleniec |
|
|
|
 |
hetman
Wiek: 49 Dołączył: 13 Mar 2010 Posty: 250 Otrzymał 22 piw(a)
|
Wysłany: 2010-03-16, 21:51
|
|
|
W allegro , petera mam w ulubionch sprzedających
Cos porąbał kupujący z ptakami i na pałę szuka jelenia
* ( więcej w chorobach ) |
|
|
|
|
|
|
 |
Bartas16
Wiek: 18 Dołączył: 30 Sty 2010 Posty: 184 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-03-16, 21:56
|
|
|
| Cytat: | | Były nosicielami wszystkich możliwych chorób występujących u gołębi |
Chyba ta osoba co zrobiła tą aukcję coś nie zna się na gołębiach i genetyce bo nosiciel wirusa nie może i nie padnie .... |
|
|
|
_________________ Pomogłem postaw PIWO! |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): ADAM99999 |
 |
ADAM99999

Wiek: 16 Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 159 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 2010-03-17, 07:13
|
|
|
| bartas tu masz racje, nosiciele zazwyczaj tylko zarażają, |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.36 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|