Po pierwsze to już nie czas na młode . Te gołębie szykowały się z jajkami u poprzedniego właściciela ale je sprzedał tobie i samica już je mogła tak trzymać jajka a do tego stres po zmianie otoczenia i zniosła to jajko u mnie tak było ze samicą srebrniaka kupiłem ją w wtorek a w środę rano zniosła jajko i siedziała na nim ale wyrzuciłem bo i tak by nie wysiedziała sama tak i u ciebie powinno za niedługo być drugie czy chcesz teraz prowadzić lęgi twoja sprawa ale ja bym ci odradził młode może się i wylęgną ale zanim nabiorą odpowiedniego kształtu to albo choroba je zje albo nie zdążą się wypierzyć przed zimą .
Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1364 Otrzymał 104 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
Wysłany: 2010-08-24, 14:56
Jak już lion310, napisał to nie czas na lęgi.
Koledzy już napisali że na jednym jajku siedzieć nie będą.
Zdażają się takie cudaki które nie siedzą niestety i na dwóch. Może być to także spowodowane tym że ktoś kiedyś ich jajka podkładał i zatraciły one ten odruch.
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum