| | | |
| |
|
|
|
|
swift egipski( zwany świstakiem) |
| Autor |
Wiadomość |
slaby1986

Wiek: 25 Dołączył: 29 Sty 2010 Posty: 114 Otrzymał 27 piw(a) Skąd: Brzezin/ Pyrzyce
|
Wysłany: 2011-05-17, 16:46
|
|
|
maciek1234, dziękuje za zdjęcia których niestety jest tak mało na forum.
Gołąbki moim zdaniem piękne. Aż czytać się chce jeśli hodowca pisze o swoich pupilach ze strony hodowcy a nie wiedzy książkowej. Życzył bym sobie aby takich postów przybywało co dzień więcej |
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez slaby1986 2011-05-17, 16:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maciek1234
Wiek: 41 Dołączył: 16 Maj 2011 Posty: 12 Otrzymał 18 piw(a) Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2011-05-17, 21:31
|
|
|
slaby1986 dziękuję za uznanie , jak sam wiesz karzdy korzysta z literatury fachowej ja równierz bo nie posiadam wiedzy absolutnej.
Wydaje mi się że praktyka zdobyta na bazie własnych obserwacji ,spostrzerzeń,borykania się z niepowodzeniami jest bardziej wartościowa niż ta oparta tylko na nie zawsze profesjonalnie wydanych poradnikach. Sam zauwarzyłem że tzw.język potoczny jest łatwiej przyswajalny niż najbardzie fachowy i tematyczny wykład |
|
|
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): KrysSz, slaby1986 |
 |
KrysSz
Hodowca

Wiek: 21 Dołączył: 25 Lip 2010 Posty: 972 Otrzymał 302 piw(a) Skąd: Korzenna
|
Wysłany: 2011-05-17, 21:37
|
|
|
maciek1234, zgadza się. No ale nie każdy hodowca chce się podzielić swoją wiedzą z innymi. Literatura często zawiera zbyt dużo "suchej" teorii.
No ale to już odbiegamy od tematu |
|
|
|
_________________ "Jeśli możesz coś zrobić dobrze, możesz też przedobrzyć"
Pozdrawiam KrysSz |
|
|
|
 |
sebacha95

Wiek: 16 Dołączył: 31 Paź 2010 Posty: 81 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 2011-05-18, 09:46
|
|
|
| Moim zdaniem dużo hodowców nie chce tu pisać własnych myśli bo boją się tego że są one złe i że zostaną od razu skrytykowani i wyzwani od najgorszych, często tak właśnie się dzieje na różnego rodzaju forach. Moim zdaniem forum jest właśnie od tego by dzielić się swoimi wiadomościami i w miarę możliwości poprawić swoje błędy przy pomocy innych forumowiczów którzy powinni grzecznie pomóc a co się dzieje często inaczej. Ja też się cieszę z takiego użytkownika jak maciek1234 i mam nadzieje ze będzie takich przybywać. |
|
|
|
_________________ Pomogłem? postaw browara |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): maciek1234 |
 |
Józek

Dołączył: 29 Sty 2011 Posty: 71 Otrzymał 43 piw(a) Skąd: śląsk
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.25 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|