| | | |
| |
|
|
|
|
Co to za choroba i czy to w ogóle choroba???? |
| Autor |
Wiadomość |
Matiz

|
Wysłany: 2010-08-16, 16:22 Co to za choroba i czy to w ogóle choroba????
|
|
|
Mam młodego bociana,który w okolicy odbytu ma takie żółte plamki takie jakby małe krostki ,ale odbyt ma taki jakby wyciągnięty na zewnątrz to znaczy wydłużony niż u innych gołębi i też takie żółtawe kropki się pojawiły takie grudki.Myślałem ze to ospa ,ale zwiódł mnie ten odbyt i chyba to ospa,lecz pewności nie mam więc dlatego napisałem ten post.
Zdjęcie0368.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 7 raz(y) 63.17 KB |
Zdjęcie0367.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 7 raz(y) 45.91 KB |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Happek

Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1370 Otrzymał 105 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2010-08-16, 16:36
|
|
|
"Skóra znamy chyba wszyscy są to różne wykwity, krosty w okolicy oczu,dzioba, otworów nosowych, steku i na kończynach. "
Ospa także może występować w tych miejscach. Aktualnie chwilowy brak pomysłów. Przestudiuj choroby o których pisałem ja mogę czegoś nie pamiętać. |
|
|
|
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Moja Strona-Zapraszam!
Happek/Szaleniec |
|
|
|
 |
robert1993
Hodowla Indianów

Wiek: 18 Dołączył: 26 Sty 2010 Posty: 544 Otrzymał 82 piw(a) Skąd: Zakrzewo - okol. Płocka - mazowieckie
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.24 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|