Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1572 Otrzymał 128 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
Wysłany: 2012-01-31, 17:17 Pawiki Indyjskie
Witam
Po krótkich poszukiwaniach gołębi tej rasy zakończonych raczej niepowodzeniem postanowiłem dać ogłoszenie.
Interesuje mnie para młodych ptaków tej rasy do przepażenia z moimi młodymi, oczywiście sam samiec lub samica także mnie mogą interesować. Ewentualnie jeśli ktoś zna hodowców tej rasy proszę o namiary będę dzwonił i pytał.
Gołębie tej rasy nie były wystawiane na wystawie w Kielcach lub w Szczecinie bo liczyłem na jakieś namiary stamtąd.
Poglądowo wstawiam zdjęcie moich pawików:
Interesuje mnie głównie taki kolor lecz każdy inny także, ważniejszy od koloru jest ogólny wygląd ptaka.
Chętnie kupie także pary w innych kolorach jeśli mi się spodobają.
Te ptaki otrzymały oceny po 95p, interesują mnie podobnej jakości lub lepsze, nie za bardzo jestem zainteresowany mocno słabszymi sztukami.
Kontakt:
-PW
-Email
-GG:26066421
-I oczywiście tutaj
Pozdrawiam
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum