| | | |
| |
|
|
|
Przesunięty przez: Happek 2010-08-29, 15:20 |
Garłacz koroniasty- problem i pytanie? |
| Autor |
Wiadomość |
Happek

Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1370 Otrzymał 105 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2010-08-29, 16:32
|
|
|
D@nkedi, na pewno trzeba poczekać aż inni coś odpiszą.
Czekaj cierpliwie, wpadnie reszta ekipy sądzę że jeszcze coś wymyślą
A w tym czasie proponuje zerknąć w inne tematy
Pozdrowionka |
|
|
|
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Moja Strona-Zapraszam!
Happek/Szaleniec |
|
|
|
 |
Matiz

|
Wysłany: 2010-08-29, 17:40
|
|
|
| Kolego po pierwsze jeśli sprezentujesz sobie nowe ptaki pocztowego miej na oku,być może to on przegonił je i już nie wróciły.Czy jak były na wolnym oblocie to obserwowałeś je i czy działo się coś niepokojącego.Czy ten samiec ganiał je na dworze..A może je coś wystraszyło i poleciały nie wiem np. kot je pogonił jak dziobały coś na ziemi.Mi kiedyś uciekła samica widyma czarnego wyleciała z samce i tak latały i latały i w końcu poleciały,ale samiec wrócił za parę godzin a samica nie trzymałem je miesiąc. |
|
|
|
|
|
|
 |
D@nkedi
Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 16 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 2010-08-30, 12:08
|
|
|
| Samiec pocztowego przeganiał je tylko w gołębniku, a na dworze to tylko raz je pies rozgonił ale potem wylądowały spowrotem na ziemi i dalej tam siedziały. Jak chodziły po ziemi można było podejść i złapać w rękę i nawet nie uciekały. Nie były to gołębie tak płochliwe jak pocztowe. |
|
|
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): hetman |
 |
Happek

Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 1370 Otrzymał 105 piw(a) Skąd: Okolice Siedlec/Mazowieckie
|
Wysłany: 2010-08-30, 12:27
|
|
|
D@nkedi, nie było to raczej powodem.
Po prostu mogły zwiać z powodu którego nie widziałeś nie zobaczyłeś i się do końca życie nie dowiesz.
Równie dobrze miały kaprys, instynkt im zadziałał z małym opóźnieniem ( w końcu to młode gołębie) obczaiły okolice i wio. |
|
|
|
_________________ "Tak to bywa, pies utonął-łańcuch pływa".
Moja Strona-Zapraszam!
Happek/Szaleniec |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.23 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|